Een midweek houtdraaien in Bennekom

Een midweek houtdraaien

Datum: 24-11-2018
Natuurvriendenhuis De Bosbeek, Bennekom
Henk Houthuijzen, activiteiten coördinator.
E: ac.bosbeek@nivon.nl
T: 0638829051


Houtdraai midweek.
In dit jubileumjaar feliciteert het Nivon Radius met zijn 25 jarig bestaan en nodigt u uit….
Nivon is een organisatie van en voor natuurvrienden. Het organiseert activiteiten en cursussen en biedt zo de mogelijkheid nieuwe vrienden te ontmoeten. Het Nivon beheert een 13 tal Natuurvriendenhuizen aan zee, in het bos of op de hei. je vindt er rust en schoonheid. Een verblijf biedt een eigen slaapkamer met wastafel, gezamenlijk gebruik van douche en toilet. Gezamenlijk gebruik van eetzaal, huiskamers en keuken. De huizen worden beheerd door vrijwilligers.
Na de drukke Kerst en de jaarwisseling even rust. Het schuurtje is vaak te koud om te draaien. Het is lang donker. Het is stil. Ook het draaiwerk ligt veelal stil.
Nivonhuis de Bosbeek in Bennekom organiseert daarom van 14 t/m17 januari 2019 een midweek voor houtdraaiers. Een paar dagen lekker draaien met elkaar, geïnspireerd door elkaar, gezellig samen zijn, even wat anders. Gewoon er even uit. Samen zorgen we voor het ontbijt, de lunch en het avondeten en delen de kosten.
Verwacht wordt dat je zelf je draaibankje mee brengt met wat gutsen en hout. Een slijpmachine met een CBN schijf is aanwezig.
De Bosbeek ligt in de bossen bij Bennekom. Er kan heerlijk gewandeld worden. Een uitstap naar Arnhem hoort tot de mogelijkheden.
Kosten voor logies zijn € 75,- (Nivonleden krijgen korting)
Een lakenpakket kan gehuurd worden, je kunt er ook zelf in voorzien.
Aanmelden en inlichtingen bij het aanmeld secretariaat van de Bosbeek,
mevr Bouman tel. nr. 088 0990974 of bosbeek@nivon.nl

Terug naar nieuws overzicht