Meer nieuws

Vormgevers in Hout 2017

Wie: 50 vormgevers in hout
Wat: laten hun kunnen zien op een tentoonstelling met demonstraties, lezingen en interactie.
Waar: op Fort bij Vechten, Bunnik.
Wanneer: in het derde weekeinde van oktober, 21 en 22 oktober 2017.

De tentoonstelling VORMGEVERS IN HOUT vindt dit jaar voor de 18de keer plaats en is inmiddels uitgegroeid tot de grootste op het gebied van Vormgeving in Hout. Meubelmakers, beeldhouwers, houtdraaiers, muziekinstrumentenmakers en andere vormgevers en kunstenaars tonen hun nieuwste werk. Van inlands hout en milieuverantwoord afgewerkt. Alle makers staan bij hun producten om te vertellen, sommige geven lezingen in het auditorium of buiten een demonstratie, en sommige geven hun gereedschap heel even uit handen aan bezoekers. Een zager verzaagt bomen tot platen, balken en sokkels. Dit jaar doen er veel nieuwe deelnemers mee. De mogelijkheden voor houttoepassingen blijven doorgroeien.
Fort bij Vechten is sinds kort een museum. In de museale sfeer op 17 hectare historisch fort is nu nog meer mogelijk, ook op culinair gebied. Het is nog meer een cultureel bolwerk waar alle zintuigen aan hun trekken kunnen komen.
Op zaterdag 21 en zondag 22 oktober is VORMGEVERS IN HOUT open van 11 tot 17 uur. De entree is €7,50 voor volwassenen en 3,50 voor kinderen. Parkeren €3,00 contant.
Zet alvast een groene stip in uw agenda!

Voor meer informatie  kijk op: www.vormgeversinhout.nl